lactància

Qui és una Assessora de lactància i què són els grups de suport a la lactància?

QUI ÉS UNA ASSESSORA DE LACTÀNCIA?

La figura de l’assessora de lactància és aquella persona formada en lactància materna, per tant que disposa d’informació veraç i lliure de mites i prejudicis. Sovint qui és forma com assessora és una mare amb inquietuds despertades per problemes que ha viscut en primera persona durant la seva lactància o que te l’interés de poder donar suport a altres mares que es troben en aquest periòde de la seva vida com a mares lactants.

QUÈ SÓN ELS GRUPS DE SUPORT A LA LACTÀNCIA?

Són grups d’ajuda mútua, on poder trobar el recolzament i la informació necessaris per a poder gaudir d’una lactància materna amb èxit. L’objectiu dels grups de suport és crear un clima on les mares puguin expressar els seus dubtes i preocupacions envers la lactància materna o simplement gaudir de la companyia d’altres mares que es troben en una situació semblant. Els grups de suport compten amb la presència d’assessores de lactància formades que faciliten l’intercanvi d’informació, aporten dades exactes i actualitzades i donen suport en grup i individual a aquelles mares que ho necessiten.
És recomanable assistir als grups de suport ja des de l’embaràs, així la mare disposa de la informació necessària per a començar la lactància amb bon peu. Tot i així, als grups de suport hi pot assistir tothom que estigui interessat en la lactància materna, quan vulgui i les vegades que ho vulgui, així, mares, pares, nadons, familiars i amics, es troben en un espai on es parla de lactància i es comparteixen experiències.

Des de l’ASSOCIACIÓ PROLACTÀNCIA LACTAMAR (Maresme)

Actualment comptem amb dos grups de suport mare a mare amb assessores formades. Son grups d’assistencia Lliure i gratuïta i tots els serveis d’assessorament els fem de forma voluntària.

Ens trobem setmanalment a dos municipis del Maresme:

– ARENYS DE MUNT: els dijous de 16:30-18h a L’EBM La Petjada (C/Barbeta 8)

– CANET DE MAR: dilluns 10:30-12h Pavelló Mhnjcipal d’Esports

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s