Sin categoría

QUAN ANAR AL FISIOTERAPEUTA

No esperis fins l’últim moment… on el dolor ja no et deixa moure… quan la teva esquena queda clavada….

la feina que pot fer el fisioterapeuta de prevenció i manteniment de salut és molt important.

 

ON TROBEM EL FISIOTERAPEUTA?

Els fisioterapeutes treballen tant en atenció primària com especialitzada. Així mateix, en gabinets d’exercici lliure, centres mèdics, mútues d’accidents de treball o de trànsit, clubs esportius, centres de dia, centres geriàtrics, col·legis d’educació especial, balnearis i spa, associacions de malalts, gimnasos, etc.

QUAN ANEM AL FISIOTERAPEUTA?

És possible que consultem a un fisioterapeuta quan sentim que les nostres cervicals o esquena està “enganxada” o “carregada”. Això provoca que freqüentement es relacioni la fisioteràpia o els fisioterapeutes amb els massatgistes, però el seu arsenal de tècniques terapèutiques és molt més ampli i hi ha moltes altres aplicacions des de la fisioteràpia que no són només el masstge per tal de millorar el nostre estat físic i de salut.

QUAN POT AJUDAR EL FISIOTERAPEUTA

La fisioteràpia intervindrà en els processos patològics de totes les Especialitats de Medicina física i Rehabilitació, caldrà sempre una valoració i planificació d’objectius i mesures terapèutiques pròpies de la seva disciplina (obstetrícia i ginecologia, pediatria, gerontologia, neumologia, traumatologia, ortopèdia, fibrosis quística, reumatologia, cardiologia, coloproctologia, oncologia, hematologia, etc) i sovint és fa imprescindible una bona comunicació amb el metge especialista o que entregueu l’informe amb el diagnòstic mèdic al fisioteràpeuta per a podre fer una millor valoració del vostre cas i poder adaptar millor el tractament.

La Fisioteràpia és una professió sanitària que ofereix una alteranativa terapèutica no farmaciològica, que en molts casos, ajuda a paliar els simptomes de múltiples dolències, tant agudes com cròniques. Durant els últims anys s’ha especialitzat en diferents camps de treball per poder així abordar d’una manera més específica les diferents simptomatologies, disfuncions i patologies de cada especialitat.

ESPECIALITATS FISIOTERÀPIA

Aquesta professió té molts camps d’actuació i amb el temps ha anat creant especialitzacions:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s