Classes

IMG_3128.PNG

 HORARI

  • Pendent reprogramar classes

Si  t’interessa una franja horària en concret, fes-m’ho saber. 

9

CLASSES DE GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESSIVA

Descripció: Un cop es coneix la tècnica (si ja s’han realitzat abans hipopressius, previament heu assistit a la xerrada/taller d’introducció a la GAH o heu fet una sessió individual amb una fisioterapeuta especialitzada per coneixer la tècnica i descartar que no existeixi cap contraindicació) és quan us recomano que us apunteu al grup. Es tracten de grups reduïts (5-8 persones) per tal de poder dirigir les sessions de manera més personalitzada i guiar i corregir millor la pràctica de la GAH.

Preu: 35€ al mes (1 cop a la setmana)

Durada: 1h (repartits en escalfament, exercicis globals i posturals, exercicis hipopressius, estiraments i relaxació)


CLASSES d’HIPOPRESSIUS AMB NADONS

Descripció:  Aquestes classes estan pensades per poder iniciar la recuperació post part amb el mètode hipopressiu sense tenir que deixar els nadons.

En aquestes classes aperendreu des d’un inici quins exercicis fer i quins evitar per una millor i aconseguir una recuperació més ràpida.

En el postpart és molt important fer una bona recuperació i iniciar-la tant bon punt sigui possible per evitar complicacions i ajudar a la recuperació de la musculatura, postura i disfuncions que hagin pogut aparèixer a causa de l’embaràs i el part.

Abans de començar qualsevol pràctica física, és important fer una visita amb la la fisioterapeuta especialitzada del sòl pèlvic. En aquestes classes aper

endreu des d’un inici quins exercicis fer i quins evitar per una millor i més ràpida recuperació. La fisioterapeuta podrà valorar i adaptar els exercicis segons les teves necessitats.

Preu: 35€ al mes (1 cop a la setmana)

Durada: 1h


Vols apuntar-te. Completa el formulari i em posaré en contacte amb tu